Ludzie ludziska! Mam kilka newsow: 1. Oliwia sciela wlosy! Te swoje dlugie, ladne, brazowe wlosy sciela do ramion! 2. Owca podobno nie ma sie za dobrze na maluszynskiej [to najbardziej do Misi i Asi skierowane] 3. Adam zmienia szkole.....idzie na maluszynaska 4. W naszej podstwowce wymienili drzwi do klas, szafki i kibelki, a to wszystko jak nas tam jush nie ma.....aaa i wozne dostaly takie super wozki [3 w 1] na mopa i z miejscem na worek na smieci....[lol] 6. Maciek Grajewski mial operacje na kolano. Lezy teraz biedulek w domku i sie kuruje...Moze by mu jakas kartke z zyczeniami powrotu do zdrowia wyslac???? 7. Pokladecki ma grype [szczerze to za nim nie tesknie....] Ok to na razie wszystko co wiem i zycze wam wesolych swiac i smacznego jajka [wiem ze troche z wczesnie, ale nie mam pojecia czy bede jeszcze na tym blogu przed swietami...] Mejd baj Anka N. P.S. majac chwile zajzyjcie na mojego bloga i cos mi skomentujcie! |
|
Tak napisali inni: |
13.05.2005 :: 17:02 :: c10-33.icpnet.pl owca a jednak jest owca jakas |
13.05.2005 :: 17:01 :: c10-33.icpnet.pl owca na małoszynskiej nie ma chyba zadnej OWCAy |
13.05.2005 :: 16:53 :: c10-33.icpnet.pl naucz sie pisac tej to jest Małośzyńska jak nie umiesz to nie pisz ) |
16.03.2005 :: 08:40 :: azp149.neoplus.adsl.tpnet.pl klaudynka o boshe rzeczywiście dużo tych wiadomości!!! kurczę jak załuje że nie poszłam z Wami do szkółki- to okropne!!! masakra!!! ja teraz siedze na informatyce i powtarzam na spr z fizyki... pozdrawiam ;*** |
Talk.pl :: Wróć |