Link :: 01.01.2005 :: 21:24
.:NOWY ROK ( bez was... ;( ):.
A więc... Co ja mogę powiedzieć... Sylwester... Super. Było chociaz trochę 6b ( Monia i Paula :* ), więc sobie przypomniałyśmy to i owo ;) Np. nasze zabawy ( bez skojarzeń plizzz ) w 3 klasie ;) Albo nase best zielone szkoły, dyskoteki, lekcje, przerwy... Poobgadywałyśmy ( pozytywnie ;) ) każdą osóbkę ( nie obrażajcie sie ;)). Ja przynajminiej doszłam do wniosku ( bo nie wiem jak Paula i Monia ), że byliśmy naprawdę SUUPPEER klasą. Te wszystki wspomnienia. Ok, kłóciliśmy się nawet często ( szczególnie przed w-f, prawda Ania?? ), za często się obrażaliśmy ( no, może tylko troche... ), a gnojów troche też było ( szatnia... itp. itd... ), ale te super 6 lat... Ajjj... I MISS YOU!! I dziękuję wam za te wspólne 6 latkuuf, w które byliśmy razem :*

Asia =D
Komentuj(2)
Link :: 07.01.2005 :: 19:01
I jak tam wasze średnie??? =P
No, można powiedzieć, że moja całkiem całkiem ( bez przesady, nie taka jak w podstawówce, ale jest )... Wychodzi mi gdzieś między 4.5, a 4.8... 4.8 i tak nie będę miała... ale coosh

4 z polaka, z matmy, z Wosu i historii ( bleh... =/ ) no i chyba z biologii... Ale jak z tej durnej bioli, matmy i polaka dostanę 5... to będzie cool!! Napiszcie w komciach jakie tam u was ocenki

Oki, ale dosyć o ocenach ( nie samą szkołą żyje człowiek!! =D ) Szkoda, że nikt z was tu nie pisze, bo bym sobie poczytała... Ale coosh... Niektórych osób z 6b, którzy mają blogi to czytam... Ale co z resztą... Czy wy wogóle ŻYJECIE?? Słoma jest zbyt pochłonięta nauką by pisać, więc pewnie i tak nie napisze, Olivka podobno nie ma już neta, ale co z resztą?? Hora, Klaudia, Padla... Napiszcie coś wreszcie!!
Koffam was bardzo (ALL) :* :*
ASIUNIA
Komentuj(1)
Link :: 11.01.2005 :: 18:02
Hejka! Co tam u was!!! Jak chcecie wiedzieć co się u mnie dzieje to
MÓJ BLOGASEK:)
ANIA
Komentuj(1)
Link :: 21.01.2005 :: 18:57
Za jakieś 5 godzin jadę do Włoch... O 24:00... Czy to nie cudowne?? 2 tygodnie nart

Ehhh.... Nie chce mi się pisać, ale poczytajcie (
i skomentujcie! ) sobie mój blog (
Klik =D ), tam jest wszystko napisane
Pappapapa :*
P.S: Olivka, wiesz, że meine kolega z klasy się przenosi do 58 i będzie z tobą chodził do klasy... hhehhehehe
Mejd baj AsiaKomentuj(1)